MakkelijkPraten_logoM.png

voor meer informatie: www.makkelijkpraten.nu

Marieke Strijbis-Jacob is logopedist sinds 1988. Haar belangstelling voor zingen en muziek, acteren, stem, taal, maar ook voor kinderen en de medische wetenschap deed haar in 1984 besluiten de Opleiding voor Logopedie in Utrecht te gaan volgen.  


Na haar opleiding was zij 2 jaar werkzaam in het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag. Vervolgens startte zij haar eigen praktijk in Hilversum. Zij was (tot aan de fusie met het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam) verbonden aan het Hilversums Conservatorium en gaf daar o.a. stemvormingslessen aan zangstudenten. Zij heeft jarenlang de stemcoaching en uitspraak- en accentbehandelingen verzorgd voor musicalproducties van Joop van den Ende.
In haar praktijk aan de Oude Amersfoortseweg begeleidt zij mensen die beroepsmatig gebruik maken van hun stem zoals mensen uit het bedrijfsleven, docenten, acteurs, zangers, DJ’s, presentatoren en verslaggevers van radio en televisie. Zij werkt o.a. voor de NOS-academie, publieke en commerciële omroepen en diskjockey-scholen.

Marieke behandelt de meeste logopedische stoornissen waaronder spraak- en taalproblemen (ook schisis), adem- en stemklachten en accent- en uitspraakproblemen zowel bij kinderen als volwassenen. Zij werkt o.a. volgens de methodiek van Pahn, Coblenzer, The Complete Voice Technique (CVT), Estill Voice Training, Hodson & Padon en Metaphon.

Marieke is lid van de NVLF en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.Marieke portret 1.jpg

"MakkelijkPraten", Allround én gespecialiseerd

Marieke Strijbis-Jacob                                                                    
Oude Amersfoortseweg 149
1212 AB Hilversum
035-6836293

www.makkelijkpraten.nu
info@makkelijkpraten.nu

Logopedie Hilversum