Groepspraktijk voor Logopedie

Willem Bontekoestraat 52
1212 CB Hilversum
tel. 035-6834646

www.groepspraktijklogopedie.nl

De gebieden die Karin ten Brummelhuis  behandelt zijn: taal- en spraakstoornissen en afwijkend mondgedrag bij kinderen en volwassenen. Het contact met al die verschillende mensen en nationaliteiten maakt voor haar het werken als logopedist zo leuk.

e-mail: karin@groepspraktijklogopedie.nl

 

Anne-Sophie Stol- van Eck is een allround logopedist. Naast haar specialisatie in tweetaligheid, articulatieproblemen en afwijkend mondgedrag bij kinderen en volwassenen, behandelt zij ook afasiepatiënten. De positieve sfeer en deskundigheid van de werkzame logopedisten in de praktijk leidt tot een constructieve en mensgerichte behandeling voor de patiënt.

e-mail: annesophie@groepspraktijklogopedie.nl

 

Guusje van de Bles is sinds 2005 werkzaam als allround logopedist. Naast haar specialisatie in taal-, articulatieproblemen en afwijkend mondgedrag bij kinderen en volwassenen, behandelt zij ook stempatiënten. Guusje is ook werkzaam geweest in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht. De ervaring op het gebied van het begeleiden van (moeilijk lerende) kinderen met o.a. lees- en spellingsproblematiek neemt zij mee in de logopedische praktijk.

e-mail: guusje@groepspraktijklogopedie.nl